سه‌شنبه، مهر ۰۳، ۱۳۸۶

سرای کهریزک

این هفته فرصتی پیش آمد تا بریم اسایشگاه سالمندان کهریزک . نماد بارز مکانی که فقط با عشق و علاقه و مدیریتی" زنانه " به شیوه ای بسیار کارا اداره میشود . واقعا بایستس این مرکز را موفقترین الگوی فعالیت های غیر دولتی دانست . مرکزی با پرسنل کاملا صمیمی . چنین فعالیت هایی را که اصولا تنها با هدف خیر است و مستقیما نیز خیرش به همین مردم خودمان میرسد را بایستی تقدیر کرد . در حین راه رفتن در کهریزک میتوان به روشنی دریافت که این مرکز را با علاقه ساخته اند نه اجباری که مختص کارهای دولتی است .
DSC00047 DSC00046
نمای ساختمان ها و فضای سبز نیز از این مکان جایی بسیار مطلوب ساخته ، برای کسانی که شاید بایستی آخری روزهای حیاتشان را در این مرکز در کنار هم سپری کنند . البته این مرکز تنها یک مرکز نگهداری سالمندان و معلولین نیست و بخش هایی برای بیماران *MS نیز دارد که ساختمانی مجزا از مکان نگهداری سالمندان و معلولین دارد . که این کار بدلیل در نظر گرفتن شرایط روحی مبتلایان به این بیماری است که اغلب دختران جوان هستند .
بخش هایی هم برای کار افراد سالمند و معلول در نظر گرفته شده که برایشان در آمد نیز دارد و در روحیه شان بسیار مفید . این را هم میشود از افتخاری که از نمایش کارهایشان میکنند فهمید . کارهایی که شاید به نظرتان نرسد ، واقعا زیبا (بدون تعارف !).
DSC00048 DSC00049 DSC00044 DSC00045
DSC00050
"یک معلول افغانی در حال نقاشی"
و در نهایت میشود گفت که چنین مرکزی را بایستی با تمام توان به همین حالت زنده و سرپا نگه داشت . کمک ها نیز به همه شیوه ها چه مالی و به شیوه حمایت مادی و یا خرید از نمایشگاه ها که برای مرکز نیز درامد زایی دارد هست تا کمک به صورت نیروی انسانی . در ضمن نکته ای هم که بیانگر فعالیت این عزیزان میباشد هم اینکه متوسط عمر سالمند در این مرکز 4 سال است در حالی که این متوسط در رنج جهانی عددی بین 6 ماه تا یک سال است . دیدن فعالیت و جنب و جوش برخی از این افراد لااقل برای خود آدم امید می آفریند . حتما توصیه میکنم از این مرکز دیدن کنید .
---------------------
*MS بیماری خودایمنی است که در آن اعصاب حرکتی شخص مختل میشود و توانایی های فعالیتی اش مختل میشود .
---------------------
لینک های مرتبط:

پنجشنبه، شهریور ۲۹، ۱۳۸۶

سحری و اینترنت وایرلس

خوابگاه جدید مان اینترنت اتاق هایش به صورت وایرلس است که شبها مخصوصا که تعداد کاربران کم میشود سرعت خیلی خوب میشود امشب هم که برای سسحری بیدار شده بودیم امتحان کردیم ببینیم میشود کانال های تلویزیونی را مستقیم تماشا کرد یا نه ، که برای خودم هم دیدن کانال های ایرانی با این کیفیت باور کردنی نبود ! همه کانال ها بجز کانل سه را به خوبی و با کیفیت خیلی خوبی میشود از اینترنت هم دید ! نمی دانم خارج از کشور هم به همین ترتیب است یا نه ولی برای خود من خیلی شگفت آور بود . فقط حیف که انگار تلویزیون برنامه درست و حسابی امسال برای سحری ها ندارد و هر کدام را که انتخاب کردیم فقط سخنرانی بود .

همین امشب هم یکی از بچه هایی را که تابستان آلمان بود را زیارت کردیم که از وضعی که در اروپا این روزها شاهدش بوده شاکی بود که ملت آن بلاد چقدر از این انکار هالوکاست توسط محمود خان شاکی هستند ، خدا به خیر کند وضع این مملکت مان را .

کاش میشد کاملا آرام به دولت فهماند که ملت دیگر تاب وتوان جنگ دیگری را ندارد ، هر شکلی که باشد . خدایی فکر کنم احمقانه ترین شیوه که امریکا میتواند انتخاب کند همین شیوه است . چرا اینهمه ایرانی که آنجاست کاری نمی کنند؟ به نظرتان اگر سازمانی غیر دولتی مثلا از مردم امضای ضد جنگ و یا مثلا تقاضای تعلیق فعالیت ها برای صلح جمع کند این از نظر دولت غیر قانونی است ؟ یا مثلا برای سایت ریس جمهور به صورت جمعی و طی روز خاصی همه کامنت بگذاریم تا مجبور به پاسخ گویی به نظرات مخالف شوند .

پ.ن : اگر اینجا را میخوانید ، خوشحال میشوم نظرتان را بدانم !

جمعه، شهریور ۲۳، ۱۳۸۶

شاه عبدالعظيم و ماه رمضان

دوشنبه شب بالاخره بعد از اندی مدت ما رفتیم شاه عبدالعظیم حسنی در شهر ری . چقدر برای خودش جای بزرگی است و بازدید کننده دارد . در ضمن در حین قدم زدن روی سنگ قبرها ناگهان دریافتیم که یکی از سنگ قبرها هم متعلق به ستارخان سردار ملی است . تا به حال نمی دانستم که ستارخان هم همینجا در شاه عبدالعظیم دفن است . با اینکه ما در یک روز وسط هفته رفته بودیم (یعنی دوشنبه شب ) ولی چقدر زایر آمده بود . واقعا جالب است ، در جایی مثل تهران و وسط هفته این همه آدم برای زیارت ، دعا و... خیلی جالب توجه است . گاهی در همچین جاهایی آدم به کسانی که با عشق دعا میکنند با اعتقاد کامل حسودیم میشود .
وبلاگ یک پزشک یکی از مفیدترین و بهترین وبلاگ ها به زبان فارسی است که من میشناسم که اخیرا با انتشار پادکست ، دکتر دیگر سنگ تمام میگذارد .فرمت فایل و کیفیت ظبط صدا هم بسیار خوب است با اینکه بیت ریت فایل 32kb برای کم حجم شدن فایل انتخاب شده . پادکست دوم در مورد لوچیانو پاواروتی است . ( رادیو زمانه بهتر است یاد بگیرد با اینهمه پادکست های بی نام ومشخصات و بی کیفیت .بهتر است کسی به اینها یاد بدهد که مشخصات فایل را کامل و درست پرکنند تا جستجوی فایل ها و آرشیوشان مرتب تر باشد ).

به شخصه پاواروتی را بعد از مرگش شناختم . یعنی قبلا فقط اسم اش را شنیده بودم و چند آهنگی که اخیرا ازش شنیدم به نظرم صدای بسیار قوی ای دارد با اینکه از اپرا و تنور و غیره سر در نمی آورم. برایم جالب بود .

ماه رمضان هم شروع شد ،با چه وضعی ! خنده دار بود وضع امسال رویت ماه . دیگر روی همه سال ها سفید شد . اینکه ساعت دو ظهر اعلام بشود که امروز ماه رضان بود هم برای خودش عالمی است . من که در خوابگاه تا سحری فکر نمی کردم که اعلام نشده باشد ، تا اینکه موقع سحری فهمیدیم که یوم الشک است امروز ! سحری را هم که دیر آوردند و معلوم نبود که اصلا قرار است بیاورند یا نه! به نظرم این وضع الافی باعث بدبینی هم بشود چون به نظرم درصد بالایی از افرادی که روزه میگیرند بدون توجه به رویت ماه و اعلام شدنش یا نه خودشان امروز را بر اساس تقویم و دیگر کشورها مثل عربستان امروز را روز اول قبول داشتند ، که به نظرم این بدبینی اصلا خوب نیست . حال بر چه تفکری این بازی ها را در می اورند تا مردم قوانین دیگر کشورها را بهتر و مترقی تر بپندارند ، در حالی که خیر سرمان ما شیعه هستیم و اصولا قوانین مذهبی به روز تر و اجتهاد مثلا پویاتر بایستی مال ما باشد !

یکشنبه، شهریور ۱۸، ۱۳۸۶

Google Reader

گوگل ریدر با امکانی که اخیرا اضافه کرده است و امکان خواندن نوشته ها به صورت آفلاین را میدهد بسیار بهتر و کاربردی تر شده است . من خودم مدتهاست که دیگر از گوگل برای خواندن وبلاگ ها و.. استفاده میکنم . خیلی هم بهتر شده و نیازی به استفاده روزانه از لیست فیلتر شکن و .. هم ندارد . فقط یه مشکل در نصب این نرم افزار بود که متاسفانه به خاطر تحریم ایران گوگل اجازه نصب Google Gears رو که بایستی به صورت انلاین انجام بشود را نمی داد که البته خیلی راحت با انتخاب یک پروکسی ( حتی Transparent )این مشکل حل میشود . بعدها دیگر نیاز به استفاده از این پروکسی هم نیست ، یعنی تنها در زمان نصب احتیاج است .راهنما