پنجشنبه، مرداد ۰۶، ۱۳۸۴

نمایشگاه بین المللی

این چند هفته ای که میگذره من مشغول کارهای مربوط به کار آموزی و پروژه میباشم برای همین بسیار خسته وملول هستیم .
ولی تو این مدت عصر دوشنبه رو رفتم نمایشگاه کامپیوتر (نمایشگاه بین المللی تبریز3-7 مرداد) .نمایگاه امسال از نظر آماری اش را نمی دانم ولی به چشم بنده که خیلی کم رونق تر از سال های پیش بود. ولی به شدت توصیه میشود که اگه فرصت کردید لااقل مثل ما برای فرصت کوتاهی هم که شده سر بزنید .در کل بد نیست .اگه لپ تاب دارید که دارای امکان wifi است حتما با خودتان ببرید که درهر دو سالن میتوانید از اینترنت بی سیم استفاده کنید.
در غرفه های مربوط به پرینترها وادوات چاپ نیز میتوانید عکس هایتان را به رایگان پرینت بگیرید.من زمان خیلی کوتاهی در نمایشگاه بودم به دلیل همان مشغله های یادشده برای همین هیچ شرکت خارجی رو ندیدم که تو نمایشگاه نماینده داشته باشه معمولا سال های قبل از ترکیه و آلمان و...در نمایشگاه نماینده هاشون حضور داشتند و در ورودی نیز پرچم این کشورها رو نصب میکردند. امسال که من متوجه نشدم ولی فکر کنم هیچ کشوری نماینده نداشته باشه بهر حال جمعه رو میتونید برید و از نزدیک ببینید مخصوصا کسایی که علاقمند به خرید دوربین های دیجیتال و یا پلیرها هستند به شدت توصیه میشود .

یکشنبه، مرداد ۰۲، ۱۳۸۴

وضعیت گنجی خطرناک است


کشوری که تنها یک رسانه در آن حق حرف زدن دارد سرنوشت اش همین است. چند نفر در داخل ایران از این وضعیت اکبر گنجی خبر دارد؟ مهمترین مشکل اصلاح طلبان هم نداشتن یک رسانه پایدار است . نه روزنامه درست و حسابی دوام میاورد ونه اینکه اینها عرضه راه اندازی کانال رادیویی و یا تلویزیونی دارند . در ایران خیلی ها به اینترنت دسترسی ندارند . و تازه فیلترینگ استصوابی گسترده هم استفاده از رسانه های بر پایه اینترنت را با مشکل روبرو میکند . اما میتوان بر سر انتشار پایدار لااقل یک روزنامه کاملا جدی و قاطع بود واز هر کاری و کمکی برای حصول نتیجه کمک گرفت. اگر مشارکت الان همه دعواهاش رو بر سر انتشار یک روزنامه پایدار متمرکز کنه که لااقل خارج از نظارت مرتضوی باشه و مثلا در حیطه نظارت خود شاهرودی باشد هم خودش خیلی است و خیلی خوب هم نتیجه میدهد. چقدر بد است با اینهمه ادعای آزادی بیان تو کشور حتی ان هایی که خواستار حفظ نظام هستند ولی دنبال تغییرند نیز نمیتوانند یک روزنامه نیم بند منتشر کنند.

وضعیت گنجی خطرناک است

جمعه، تیر ۳۱، ۱۳۸۴

Adoptfirefox


Adoptfirefox


یک تصویر زیبا و معصومانه برای Firefox

User Scripts For Firefox

چند روز پیش مطلبی رو در مورد فایر فاکس نوشته بودم . امروز هم میخوام در مورد دو تا از اسکریپت های واقعا مفید برای گوگل بنویسم. یکی در مورد Google Suggest و دیگری در مورد Gmail Delete Button

Google Suggest

این سرویس که هنوز نسخه بتا ست .ولی با اینهمه بسیار کاربردی است . برای استفاده میتوانید به طور مستقیم اینجا بروید. اگر امتحان کنید میبینید که وقتی کلمه ای رو که در قسمت جستجوی گوگل مینویسید یک منوی باز شونده به پایین لیستی از مهمترین ترکیبات کلمات کلیدی رو که میخواید سرچ کنید رو به همراه تعداد نتایج جستجو نشون میده .

تا اینجا در مورد Google Suggest ولی نکته اصلی که میخوام بگم در مورد این یوزر اسکریپت خاص برای GreaseMonkey است که با نصب آن همیشه در تمام موارد جستجویتان در گوگل این پیشنهادات را خواهید دید که بسیار سودمند بوده و کار انتخاب کلمات کلیدی را آسانتر میکنند.

Gmail Delete Button

این یکی هم همانطور که مشخص است یک دکمه Delete برای gmail اضافه میکند . چون اگه با gmail کار کرده باشید میدونید که delete نداره و باید میل های ناخواسته رو یا spam تعریف کنید یا اینکه پس از انتخاب میل هایی که میخواید حذف بشوند بروید و Move to Trash رو انتخاب کنید .ولی وجود چنین دگمه ای کار رو راحتتر میکنه .


Gmail Delete Button 2.7 User Script
Gmail Delete Button 2.6.1 Full Extension


برای نصب این اسکریپت ها (که توسط خود کاربران فایر فاکس نوشته میشوند) کافی است که GreaseMonkey که یک Extension برای فایرفاکس محسوب میشود را دانلود ونصب کنید.بعد بر روی همین لینک های اسکریپت ها راست کلیک کرده و اولین گزینه (Instal User Scripts) را انتخاب کنید . البته مستقیما میتوانید فایل با پسوند Js رو دانلود کرده وسپس نصب کنید.

پنجشنبه، تیر ۳۰، ۱۳۸۴

تعریف آزادی !

بعضی وقت ها آدم اخباری میشنود که در کل معلوم نیست مخاطب چنین مطالبی چه کسانی با چه درجه ای از ضریب هوشی هستند .اشاره ام به مطلب اخیر کیهان در مورد اکبر گنجی است .البته کم نیستند مورادی از این قبیل ولی در هر صورت از نظر خبری شاید نتوان اهمیتی برای آن قایل شد ولی صرف چاپ شدن چنین مصالبی در روزنامه دولتی کشور که حتی یک روز هم حیاتش بدون کمک های دولتی و مشترکان اجباری (ادارات و سازمان ها) ممکن نیست جای سوال است. معمولا آدم وقتی قرار است نقدی یا خبری را بخواند صرف دادن چندین خبر که به زور به هم بافته شده اند ملاک نیست . یعنی چه که یک مقام آگاه آمریکایی (؟) .خنده دار است چطور است که چنین مقامات آگاهی جایی برای ثبت دانسته های (لابد طبقه بندی شده )جز روزنامه درپیتی چون کیهان نمی یابند ؟ نمی شود که ادم تصور کند مقام آگاه از آمریکا تماس گرفته و این نکته بسیار مهم را در گوش شریعتمداری گفته باشد.
البته کم نیستند چنین اخباری که در کیهان هر چند وقت یکبار منتشر میشوند. یک جورایی هم این بیماری مشترک همه حزبل هاست.کافی است چند دقیقه مختان را گیر بیاورند تا به زور خود را تخلیه اطلاعاتی کنند . با نگاه های کاملا عاقل اندر سفیه که انگار از همه چیز این مملکت خبر دارند .
یک بار که این مغز راستی ها (رحیم پور ازغدی) هم مصاحبه میکرد حرفاش پر بود از چنین جملات آزار دهنده. بحث در مورد آزادی ها بود و داشت از ماهواره و اینکه چرا باید ممنوع باشد صحبت میکرد. علنا میگفت که مردم درک نمی کنند که برخی برنامه های به ظاهر ساده چه نیاتی پشت شان نهفته است (و کارتون lion king) رو مثال میزد . آخر جالب است طبق کدام سندی ایشان میتوانند این چیزا رو بفهمند ولی بقیه از درکش عاجرند؟ تا صحبت از آزادی میشود فوری بحث عوض میشود که باید تعریف کرد و فلان .خوب اتفاقا بهتر است من هم موافقم تعریف کنید . هر جوری دلتان میخواهد آزادی را تعریف کنید . میخواهم ببینم با کدام تعریف آزادی میتوان همه روزنامه ها رو بست همه رادیو ها رو فیلتر کرد همه سایت ها رو فیلتر کرد . واقعا زجر اور است تو داخل ایرا ن رادیو فردا که جای خود دارد .VOA وBBC هم فیلترند (منظورم پارازیت وحشتناکی است که روی موج کوتاه میاندازند). مگه روایت نیست که یکی که رفته بود عربستان تو گوشش پنبه میکرد تا حرفای پیغمبر رو نشنوه .توجیه شان هم این بود که چون حرفای پیغمبر حق بود و مردم حرف حق رو به سرعت قبول میکنند .خوب درست پس چطور میتوان هر صدایی بجز صدای مورد قبول رو به این بهانه خفه کرد .یا باید گفت که ملت اینقدر شعور ندارند که خودشون این تشخیص رو بدند (که با رایی که دادند این نظر منتفی است!)پس کدام دلیل برای چنین کار هایی می ماند ؟

شنبه، تیر ۲۵، ۱۳۸۴

Firefox

چیزهای جالبی در مورد فایر فاکس وجود داره که واقعا اونو به طور خاص از همه مرورگرهای دیگه متمایز میکنه .امکانات بسیاری جالبی که کار با اونو راحت میکنه. یکی از خاصیت نصب Extension ها و یا user-script هاست . اسکریپت هایی که نوشته شده اند خیلی جالب و کارامد هستند. من خودم چند تا شونو نصب کردم که برای حذف تبلیغات جی میل، اضافه کردن دکمه delete در جی میل . ویه مورد هم برای پیشنهادهای گوگل . البته قبلا بایستی greasemonkey نصب شده باشه. برای پیدا کردن اسکریپت ها هم میتوانید تو موتور های جستجو سرچ کنید .

لینک ها:
دانلود فایر فاکس
دانلود گوگل تولبار برای Firefox
GreaseMonkey
یک Themes زیبا برای فایر فاکس

کتاب برای اموزش برنامه نویسی برای GreaseMonkey (به صورت Pdf همراه با فایل های مثال به صورت zip شده)


Gmail Delete Button 2.7 User Script
Gmail Delete Button 2.6.1 Full Extension

اسکریپت های بیشتر
محبوبترین اسکریپت برای GreaseMonkey
کامپایلر برای GreaseMonkey برای تبدیل اسکریپت های GreaseMonkey به extension های فایر فاکس
مجموعه آموزش های فایر فاکس به زبان فارسی

روزنامه شرق – شماره 523 « روشنفکران شکست نخورده اند»
من از اغاز جوانی متوجه شده ام در جامعه ای زندگی میکنم که باید خیلی صبور باشم. در زمانی که شما اشاره میکنید من نشستم قریب دوازده سال روزگار سپری شده مردم سالخورده را نوشتم و بعد هم با باز شدن فضا کمتر از همه عصبانی بودم. بنابراین مردم را نمی توان متهم کرد و انتظار بیجا از انها داشت….


محمود دولت آبادی

پنجشنبه، تیر ۲۳، ۱۳۸۴

no title

این تابستان قرار است اگه خدا وبندگان صالح اش در زمین اجازه بدهند، بنده به خدمت مقدس کار آموزی بروم . برای درست کردن یه کاراموزی که نه قرانی برای بنده منفعت دارد ونه زیانی برای حضرات بایستی چندین و چند پارت جور کرده ایم . واقعا این مملکت تو این جور موارد خداست . حالا اصلا هم نپرسید که برای کار آموزی که این طوری باشد برای کار پیدا کردن به چه شکل خواهد بود و بایستی برایش چند نفر از این کدخداهای جزایر دولتی را ببینیم الله اعلم. کسی هم اصلا نمی پرسد که لااقل چه رشته ای میخوانی البته پرسیدند ولی بعد از موافقت کردن تازه یادشان افتاد . «اللهم اجعل عاقبته امورنا هر جوری که دلت میخواد و راضی هستی برای ما دیگه زیاد فرقی نداره».
این نماینده ما هم بد جوری چسبیده به ریس جمهور منتخب احتمالا قرار است پستی برایش در نظر گرفته شود. فقط خواستم اینجا یادآوری کنم که خانوم شایق تو که وکیل مایی از طرف ما روی ماه احمدی نژاد را ببوس .

چهارشنبه، تیر ۲۲، ۱۳۸۴

irandoc

بعد از نوشته قبلی دوباره ادرس این سایت رو دیدیم که صحیح اش است. اصولا بایستی سایت خوبی باشد .بنا به گقته خود سایت در پایگاه داده شان دسترسی به 430000 رکورد اطلاعات علمی امکان پذیر است .ولی اگه امتحان کنید میبینید زیاد هم جالب نیست اولین تعداد مقالات خیلی کم تر از این میزان باید باشند واینکه جستجو ها به صمرت موضوعی و خاص امکان پذیر نیست .مثلا نمی توان به طور خاص یک کنفرانس یا سمینار را جستجو کرد .خیلی کلی فقط میتوان در کل هر عنوان جستجو کرد . در ضمن مشکل دیگه ای که هست و لازمه که حتما در نظر داشته باشند لیست خاص مبنی بر اینکه مثلا مقالات متعلق به کدام سمینارها یا کنفرانس ها هست و امکان جستجو به این ترتیب وجود ندارد.
خلاصه انتظار بیشتری میرفت مثلا کل کتب(ebook) موجود همین هاست در صورتی که مثلا گفته شده بیش از 27000 عنوان کتاب موجود است در ضمن پایان نامه ها نیز به گفته خود سایت 15 صفحه اولش در اختیار افراد گذاشته میشود در حالی که من خودم 4 تا پایان نامه که دانلود کردم فقط و فقط صفحه اولشان بود یعنی صفحه بسم ا.. پایان نامه امتحان کنید(1).
شاید هنوز در ابتداست .خلاصه علیرغم میل باطنی به نظرم ابدا در حدی نیست که سعی میشود نشان داده شود. ولی خوب امیدواریم بهتر شود.در ضمن نوع جستجو در رکورد ها نیز دقیقا مشابه سیستم جستجوی کتاب در کتابخانه های دانشگاه هاست که به شدت نا کارامد هست . و موردی که یادم رفت پایان نامه ها یا مقالات نیز اکثرا به صورت تصویر ذخیره شده اند .که جستجو را ناکارامدتر میکند(فقط براساس عنوان و کلمات کلیدی و چکیده چند خطی در بعضی موارد ). شما هم سر بزنید .

--

1) چند روز پیش توی تلویزیون یه سایتی رو معرفی میکرد به صورت زیرنویس که مربوط بود به لیست مقالات فارسی در اینترنت. امروز که برای پروژه لازمش داریم هر چه میگردیم نیست .یه چیزی بود شبیه irandoc.com یا یه همچین چیزی کسی اگه میدونه یا جای بهتری میدونه خبر بده . به طور خاص هم اگه عرض کنم دنبال یکی از مقالات اولین کنفرانس علمی وکاربردی سازمان صنایع هوا وفضا میگردیم .
2) خدمت وبلاگ نویسانی یا عموم ملت شهید پرور که همانند ما هاست اختصاصی را دوست دارند . اینجا میتوانید در مسابقه شرکت کنید و جایزه بگیرید. شاید این بار برنده شما باشید!( به سبک تبلیغات بانک ها)

.

اطلاعات بیشتر

3) تازگی ها برنامه در تلویزیون از آقای کاردان پخش میشود که ما بسی خوشمان می آید در شبکه سوم . وقت کردید ببینید.این کاردان ادم با کله ای است اصولا. کاری هم به افکارش ندارم . با فکر برنامه میسازد . البته خیلی دلمان میخواهد ببینیم که ریس جمهور آینده هم این چنین برنامه هایی را به راحتی خاتمی تاب خواهد آورد یا نه ؟

سه‌شنبه، تیر ۲۱، ۱۳۸۴

تحریم نرم افزاری

1) اونقدر ملت رفته اند تو این سایت های هاستینگ رایگان اکانت باز کرده اند و توش web proxy ساخته اند که الان دیگه هیچکدامشان یا ip ایرانی ها رو قبول نمی کنند یا اینکه php proxy رو شون کار نمی کنه . نمی دونم حرف حساب اینا دیگه چیه؟ خوب تروریست هستیم که هستیم! آخه چه دخلی به آنتی ویروس و هاستینگ و اینجور چیزا داره؟ میخوای آنتی ویروس (مثلا: مک افی)رو اپدیت کنی میگه شما تروریست اید به شما سرویس نمی دیم تا کامپیوترتون ویروس بگیره. میخوای بری هاست بگیری (مثلا اینجا) همونو میگه .چرا کسی نسبت به اینجور مسایل حساس نیست ؟ به نظر من این مورد بدتر از فیلترینگ پدر IT رو در میاره .فرض کنید که سیستم عامل ها و مخصوصا مایکروسافت هم بخواند یه همچین کاری کنند یا اینکه سایت های بیشتر این قانون روقبول کنند .اونوقته که باید فاتحه IT و نرم افزار و همه چی رو با هم خوند. ظرفیت ندارند!
2) ما تو پست قبل یه مطلب فرستاده بودیم و بنا به علت سرویس شدنمان واینکه این چپ و راست کردنش یه طرف و نمایش کدها یه طرف .از خیرش گذشتیم.
3) ملا از دست فیلتر در رفت به سادگی آب خوردن . شد مشدی بلاگر (ملای سابق). بلاگر لعنتی تنها حسنی که دارد همین است .به سادگی آب خوردن میشود آدرس رو عوض کرد و به فیلتر جا خالی داد.سوای این یه سیستم کاملا معمولی است .شاید هم کمتر .مخصوصا با این سیتم کامنت دونی و تصاویرش که دهن ادمو مسواک (!) میکنه. انگار نه انگار که مال گوگل است .

شنبه، تیر ۱۸، ۱۳۸۴

blogger

داشتم فکر میکردم کاش بلاگر یه نماینده در بین وبلاگ نویسان داشت تا میشد نظرات رو راحت بهشون انتقال داد. سیستم پاسخ دهی به نظراتشون که شبیه همین سیستم های وطنی است .(یا لااقل برای ما که اینطوری بوده).
ولی حالا چرا اینو میگم گذشته از این مشکلات ظاهرا ساده ای که برای زبان فارسی هست که میتونند به راحتی حل کنند مشکل دیگه هم فیلتر شدن وبلاگ ها در ایران است که اکثرا هم روی بلاگر هستند . که اگه بخواهند میتونند در این مورد کمک زیادی کنند .نمی دونم چقدر برنامه نویسی مخصوصا در مورد پایگاه های داده میدانید ولی میخواهم اینجا توضیح مختصری در مورد روشی بدهم که در چنین مواردی میتواند کاربردی شود. در نوع خاصی از هک پایگاه های دادهSQL کهSQL Injection نامیده میشود از کاراکتر های خاصی برای نفوذ در پایگاه داده استفاده میشود که حتما در موردش شنیده اید . برای جلوگیری از این نوع شیوه هک معمولا برنامه نویسان استفاده از کاراکتر های خاصی را که باعث چنین مشکلی میشوند را در فرم های ثبت اطلاعات اجازه نمی دهند (که حتما تا به حال دیده اید) و یا اینکه از انها صرفنظر میکنند .(البته در ساده ترین حالت) مثلا در چنین حالتی شما اگر عبارت amir’hm را وارد کنید یا قبول نمی کند یا با صرفنظر از (‘) به این صورت در میاید :amirhm .

حال اگه فرض کنیم بلاگر تو سیستم ادرس دهی خودش از روش مشابهی استفاده کنه که به جای پیغام خطا در موارد نبودن چنین صفحه ای کاراکتر های خاصی رو از ادرس حذف و دوباره امتحان کنه در اینصورت مسله ما حل میشه.
مثال : الان اگه شما فرض کنید وبلاگ من خدای ناکرده فیلتر است در اینصورت یعنی اون نرم افزار فیلترینگ شرکت مخابرات به عبارت amerhossein.blogspot حساس است و این ادرس رو اجازه عبور نمیده . حال اگه مثلا اون کاراکتر خاص رو ؟ در نظر بگیریم میتونیم این کارکتر رو تو هر کجایی بین ادرس که دلمان خواست قرار دهیم مثلا : a?mer?hossei?n.blogspot حالا دیگه نرم افزار فیلترینک نسبت به این عبارت حساس نیست و DNS سرور بلاگر هم به جای اینکه صفحه ارور 404 را نشان بدهد میتواند با چند خط برنامه با حذف کاراکتر خاص( در اینجا ؟) بفهمه که ما دنبال چه ادرسی هستیم و اونو بفرسته.
البته این فقط صرفا یه پیشنهاده ونمی دونم چقدر مسولان بلاگر اصلا در مورد چنین مسله ای حساسیت دارند ولی میتونه خیلی برای کاربران ایرانی اش مفید باشه. الان ممکنه خیلی ها به نظرشان برسد که در اینصورت کل بلاگر فیلتر میشود که به نظر من به این سادگی ها هم نیست.( هر چند blogsky فله ای فیلتر است)



پنجشنبه، تیر ۱۶، ۱۳۸۴

Google Deskbar

یکی دیگه از نرم افزار های بسیار مفید گوگل همانا Google Deskbar است . این نرم افزار نه چندان جدید در عین سادگی و راحتی کار دارای شکل و شمایل بسیار زیبایی است. با نصب آن میتوانید به task bar تان ابزار جشتجوی گوگل را نیز اضافه کنید . صفحات نتایج جستجو نیز در در یک صفحه کوچک به صورت مجزا نشان داده میشوند . در ضمن تمام امکانات جستجوی گوگل را نیز داراست .حتما امتحان کنید .


a
Originally uploaded by amirhm.


چهارشنبه، تیر ۱۵، ۱۳۸۴

net marketing

پریروز:
وقتی اومدم خانه گفتند که یه نفر با یه شماره موبایل ،سه چهار بار زنگ زده و سراغ ما رو گرفته .بعد از چند دقیقه دوباره زنگ زد دیدیم بله یکی از دوستان مقیم در علم وصنعت با ما تماس گرفته اند. این دوست ما که خیلی عجله داشت و انگار شاشش گرفته بود از ما پرسید که در مورد net marketing چیزی میدانیم یا نه .منم که فکر کردم منظورش همین خرید وفروش اینترنتی است فکر کردم الانه که فردا پس فردا یه سایت بزنه روی ebay رو کم کنه که بعد فهمیدیم منظور ایشان همین گلد گویست و اینجور چیزاست. بنده هم که که با شنیدن گلد کویست یاد مقالات روزنامه ها افتادیم و اینکه بده وداره با اینجور بند وبساط به شدت مبارزه میشه .اون زمان هم یه مدل دیگه از اینا مد بود که الان اسمش یادم نیست ولی چیزی تو همین مایه ها بود.یادم افتاد که چطور استاد شریف حسابان داشت توضیح میداد که به هزار ویک دلیل ریاضی یه همچین چیزایی کشکه.خلاصه ما اونروز با اطمینان کامل ارشادش کردیم که این کارا بده و ادم خوب سراغ یه همچین چیزایی نمیره . کلی هم سفارش کردیم که تازه اگه ادم یه پولی هم گیرش بیاد اشکال شرعی ( با لحنی کاملا حاج آقایی) داره .ویادم باشه چند تا هم حدیث و ایه در مورد خوردن پول حرام که عین اتیشه که میکنن تو حلق ادم .
دیروز :
یه مدت بعد دیدم که یکی از دوستای دیگه ما هم که یه شرکت کامپیوتری دارند هم به ما زنگ زده و در مورد Net Marketing گفت تو چیزی سرت میشه که این بار نیز بدون معطلی مثل پیرمردهای بالای 80 سال که فکر میکنند همه چیز و میدونند وبقیه بلانسبت روم به دیوار خر تشریف دارند برا ایشون هم کلی موعظه کردیم .
امروز :
(اگه دقیق بگیم امروز عصر) همین دوست اینجایی رو دیدم که یه پراید خرید .(آدم شاس تر از این بچه فقط خودشه) پرسیدم چه خبر ؟ داشتم شاخ در میاوردم .البته هنوز هم شک دارم و هی با دستم زیر موهامو لمس میکنم که نکنه یه وقت در اورده باشم و خودم خبردار نشدم . این اصلا کلهم اجمعین یه سال هم نیست که فهمیده چیزی به نام اینترنت و جود داره و یه ذره هم کمتر ا ز ان آشنایی با یه همچین مجموعه هایی وبه قول خودش Net Marketing . پرسیدم از رضا چه خبر که فهمیدیم اونم وضعش کاملا توپ شده واصلا اینجا نمی یاد. تهران مونده و قراره یه ماشین خیل بهتر تو مایه های الگانس بخره. گفت رضا رو بخوای ببینی حتما باید وقت بگیری و با هواپیما میاد و با هواپیما میره . خدایش هنوز هم باورم نشده .موبایلش رو هم جواب نمیده و گذاشته رو answering .
فردا:
ندارد
من اصلا با نوشتن این مطلب ابدا قصد تعریف از یه چنین مجموعه هایی رو هم ندارم . (البته مشکل حلال و حرامش به نظر من اگه بشه پول یه ماشین حتی پراید رو هم تو یکسال در اورد کمثل شیر مادر حلال میباشد) ولی اصلا هنوز هم نمی تونم باور کنم که تو دو سال یکی بتونه پول یه الگانس رو تو این مملکت در بیاره .اونم فقط با سبک سنگین کردن عقل این دو ادم دیدم که امکان داره .جایی که این همشهری ما پراید خریده باشه رضا دیگه باید خود آپولو رو هم تا الان بگیره.
از امروز عصر هم با دیدن این ادم یه جورایی به سادگی خودمان خنده مان رفت. واقعا یه همچین چیزایی این طرفا زیاد مد نیست یعنی خیلی بندرت میشه شنید ولی انگار تهران خیلی مد شده . کلی ادم هم مثل همین دوست ما پول های درست حسابی پیدا کرده اند.اگه شما هم رفتید خریدید (به مسولیت خودتان ) و بعد یه سال پول یه ماشین 150میلیونی رو گیر آوردید حتما یادتان باشد بیارید بابت این مشاوره بدید به ما کلی ثواب دارد.

یکشنبه، تیر ۱۲، ۱۳۸۴

سپاس

در همین ابتدا از همه دوستانی که لطف داشتند و با میل یا کامنت تسلیت گفته بودند ممنونم . وامیدوارم که زندگی همه تون خالی از لحظاتی چون از دست دادن نزدیکان و عزیزانتان باشد.
تو این چند روز فرصت اینترنت نبود .ولی حالا که فرصت شده و امده ایم باز می بینیم که نه تنها این ملت یقه احمدی نژاد رو ول نکرده بلکه یه عده دیگه هم تازه حالا یادشون افتاده یقه این بابا رو بگیرند.خلاصه کاری نداریم که چنین چیزی باشد یا نباشد که البته چند نفر هم چون حجاریان ، ابتکار واونایی که بودند تکذیب هم کرده اند ولی چیزی که مطمنا درست اینه که این آدم یه نمه مشکوک است وگرنه خود باهنر گفته که وقتی میخواستند برای شهرداری تهران انتخابش کنند وزارت اطلاعات مخالفت کرده بود .بهرحال خدا عاقبت ما را با این مملکت امام زمان ختم به خیر کند .با همه اینا فکر نکنم تو داخل این چیزا برای خود احمدی نژاد بد بشه .فرداست که مثل زمان دادگاه میکونوس راهپیمایی حمایت براش ترتیب بدند و کلی هم کیف کنه .
اونروز که داشتم آخرین پروژه درسی دوره کارشناسی رو هم داشتیم مینوشتیم به فکرم افتاد که این همه مقالات یا تحقیق هایی را که به اساتید داده ایم ویا برخی نوشته هایی که اینطرف آنطرف چاپ شده را روی اینترنت هم بگذاریم شاید به درد کسی بخورد .من خودم شخصا فکر نمی کنم اساتید بجر همان چند ثانیه نیم نظری که داری پروژه رو تحویل میدی به پروژه یا تحقیق میاندازند بعدا عمرا بخواهند لایش را هم باز کنند. البته شاید هم حق داشته باشند کاری ندارم علت این حرف هم اینه که یه بار هم تو این 4 سال ندیدم که مثلا چند روز بعدش استاد صدات بکنه و در مورد مطلبت ات چیزی بپرسه ،اشکالی بگیره ویا هر چیزی که نشان بدهد این آدم لای تحقیق ات را باز کرده است.نمی دونم نظر خاصی اگه کسی داشت حتما بگه در مورد اینکه تو همین پست های وبلاگ فرار بدم یا مثلا تو یه فضای دیگه .

جمعه، تیر ۱۰، ۱۳۸۴

پدر بزرگ

پدر بزرگ چهارشنبه رفت پیش کسی که لحظات آخرش بودنش هم فقط رحمت اونو میخواست.روحش شاد